Arafatu’ o luară iară razna !

Distribuie articolul

Subiectul principal din săptămâna în curs a fost legat de adoptarea bugetului, târziu dar vorba celor ce se mulțumesc cu câte-un țâr…”e bine și așa!”


A trecut neobservată prelungirea cu încă 30 de zile a Stării de Alertă pe care faimosul vizir, Arafat ne-o tot prelungește fără vreun temei fundamentat. Dacă la nivel național incidențele scad într-una, în momentul de față având doar două județe pe cod roșu (Timiș și Maramureș), această prelungire este aiuristică și singurul element ce a stat la baza emiterii acestei „înțelepciuni” este doar prognoza meteo pentru următoarea perioadă emisă de Administratia Națională de Meteorologie (ANM).

Este știut faptul că incidențele cresc pe vreme rece sau geroasă iar temerile Arafatului fac referire doar la această prognoză meteo. Ce și-a spus el? Va mai fi vreme rece, chiar geroasă în următoarele zile, iar ca să nu creștem iar incidențele, îi mai ținem pe enoriași prin case. Deja o dăm în altele iar ca bomboana pe colivă să fie la locul ei, același Arafat a cugetat ușor și-a mai scos o imbecilitate ce-i este caracteristică. De-acum incidența se va calcula incluzând și focarele covid. Ce înseamnă asta? Mai bine de jumătate din țară reintră pe coduri roșii iar alte relaxări vor veni…la anu’ și la mulți ani!


Nemaivorbind de schimbatul regulilor în timpul jocului, nemaivorbind de confuziile create, nemaivorbind de saturația la care au ajuns românii.
Păi, întreb și eu, reintri pe cod roșu dar deschizi școlile? Tra-la-la la mansardă, nene!!!


E din ce în ce mai clar că Arafatu’ va contribui din plin la nemulțumirile sociale și erodarea accelerată a actualei guvernări. Pentru că deja nu mai vorbim de responsabilitate ci de altceva…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns