Alertă de incendiu la DSV Galați

Distribuie articolul

A fost panică la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor din Galați, după ce un miros puternic de fum a invadat holurile instituției.

Conducerea DSVSA a sunat la 112 și a solicitat intervenția pompierilor. Din fericire, focarul unui incendiu care stătea să izbucnească a fost depistat la timp. Este vorba despre o priză care s-a supraîncălzit și ardea mocnit într-un birou.

Incendiul mocnit de la priză a fost stins înainte să ia amploare. Nu a fost nevoie de intervenția autospecialei de stingere a pompierilor.

„A fost oprit curentul electric toată noaptea și toată dimineața în zona noastră. În momentul în care a fost reluată alimentarea cu energie electrică, s-a simțit un miros puternic de ars și am solicitat intervenția pompierilor. Era o priză care ardea mocnit în biroul de la „Juridic”, care era închis, colega noastră fiind în concediu. Nu sunt pagube”, ne-a declarat directorul DSVSA Galați, Vasile Ștefan.

„Au fost trimise la fața locului o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Nu au fost probleme. Incendiul de la priză a fost lichidat cu un stingător”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns