Alertă de coronavirus la Galați

Distribuie articolul

Trei persoane din Galați au fost internate la Spitalul de Boli Infecțioase, în ultimele 24 ore, fiind suspecte de infecție cu coronavirus.

Toate cele trei persoane prezintă simptome de boală (tuse și febră) și au fost preluate de autospeciale de la ISU Galați, dotate cu izolete.

Le-au fost preluate probe de sânge, care au fost trimise la București pentru testare.

Alte 224 persoane expuse la contaminare cu coronavirus sunt izolate la domiciliu, iar 4 sunt în carantină, într-un centru special.

Una dintre persoanele internate în spital s-a întors din Italia, regiunea Lombardia, în urmă cu 8 zile, și era în izolare la domiciliu, când a început să se simtă rău.

A doua persoană internată este șofer de maxi taxi pe o rută de transfer pentru Aeroportul Otopeni. În urmă cu câteva zile, a adus de la aeroport mai multe persoane întoarse din Italia. Vineri a început să se simtă rău și a anunțat autoritățile.

A treia persoană era deja în carantină, într-un centru special. Cu o zi înainte de expirarea celor 14 zile standard de carantină a început să prezinte simptome specifice infecției cu coronavirus (febră, tuse, stare generală alterată) și a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like