Coronavirusul a crescut de opt ori vânzările unei firme gălățene

Distribuie articolul

Grande Gloria Production, producător de soluţii şi geluri dezinfectante din Galaţi, a înregistrat în februarie vânzări de opt ori mai mari față de luna precedentă, pe fondul cererii generate de noul coronavirus.

„Vânzările sunt de opt ori mai mari în februarie decât în lunile precedente, în continuare este cerere, încercăm să facem faţă. Avem geluri, spray pentru multisuprafeţe, pentru mâini – cu 70% alcool. Creşterea vine din geluri, noi onorăm mai întâi comenzile din România, acestea au prioritate“, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Asil Yildirir, acţionar, directorul general al Grande Gloria Production din Galaţi, unul dintre cei mai mari producători locali de şerveţele umede, geluri dezinfectante şi cosmetice.

Produsele realizate în fabrica proprie din comuna Vânători, lângă Galaţi, sunt certificate de Ministerul Sănătăţii și sunt disponibile sau utilizate în farmacii, spitale, retaileri alimentari din zonă. Conform ultimelor date economice disponibile, Grande Gloria Production are 300 de angajați și a înregistrat în 2018 un profit de 1,2 milioane de lei.


Distribuie articolul

You May Also Like