Organizaţia Judeţeană a PNL Galaţi salută victoria lui Ludovic Orban la preşedinţia formaţiunii

Distribuie articolul

Astăzi, 17 iunie 2017, a avut loc, la Romexpo, Congresul Partidului Naţional Liberal. Cei peste 5.000 delegaţi din toată ţara au votat pentru alegerea unui nou preşedinte. Ludovic Orban a primit peste 3.500 voturi surclasându-l detaşat pe contracandidatul său, Cristian Buşoi. Noul şef al PNL a afirmat că formaţiunea pe care o conduce va fi un partener de nădejde al preşedintelui Klaus Johannis şi că principalul său obiectiv va fi câştigarea următoarelor alegeri prezidenţiale, locale şi parlamentare.

Organizaţia PNL Galaţi, prin vocea preşedintelui său, George Stângă, a salutat victoria lui Ludovic Orban exprimându-şi, totodată, speranţa că, din acest moment, partidul va cunoaşte o revigorare și o consolidare, contextul potrivit pentru creşterea unei noi generaţii de lideri valoroşi.

„Îl felicit pe Ludovic Orban, candidatul susținut de PNL Galați la șefia partidului, pentru victoria obținută în urma Congresului PNL. Dupa acest congres, Partidul Național Liberal are o conducere legitimă care va pune ordine în activitatea partidului, ceea ce va da greutate PNL-ului în actualul context politic. După acest congres, sunt sigur că PNL este întărit, cu o echipă în jurul celui mai potrivit lider pentru a conduce partidul. Liderul partidului este cel care are datoria de a se gândi la viitorul formațiunii. Ludovic Orban a dovedit în această perioadă că are o viziune politică pentru ca PNL să își recapete forța de care are nevoie în bătălia politică cu PSD. Consider că principalul obiectiv al PNL pentru perioada următoare este acela de a demonstra că este o forță politică responsabilă și matură a României și să reușim să ne consolidăm. Este important ca partidul să iasă din pasivitate și să înceapă să aibă o voce politică conturată. În perioada următoare este necesar să reușim să transmitem românilor care sunt obiectivele și politicile PNL și care sunt proiectele pe care le propunem pentru viitorul României. Viitoarea conducere a PNL are ca principală responsabilitate consolidarea partidului. Conducerea PNL va beneficia, în primul rând, de experiența lui Ludovic Orban, cel care a participat în mod activ la alegerile care au avut loc în România și la succesele PNL. PNL a demonstrat în trecut că este un partid care poate asigura României dezvoltarea de care are nevoie. Îmi doresc ca PNL-ul să fie perceput ca un partid care are o altă abordare politică, un partid care reuşeşte să genereze, să creeze o altă generaţie de lideri care să preia ciclul politic, un partid care poate să devină motorul schimbării şi progresului în România”, ne-a declarat acesta.


Distribuie articolul

You May Also Like