Cad miniștrii pe capete: Ministrul Muncii are Covid 19

Distribuie articolul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că s-a îmbolnăvit de Covid 19. Mebrul cabinetului liberal a scris un mesaj pe Facebook spunând că în perioada următoare va munci de acasă. Violeta Alexandru i-a avertizat pe subordonați că îi va verifica telefonic și că va face evaluarea tuturor instituțiilor. Anunțul ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost făcut joi, pe Facebook.

Liberalul a prezentat măsurile pe care le va lua în perioada următoare. O parte din sarcini vor fi preluate de echipa de conducere a ministerului Muncii în timp ce ministrul va coordona activitățile de la domiciliu.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru Covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului. Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, a spus ministrul Violeta Alexandru.

Alexandru este cel de al treilea ministru al Guvernului Orban care se infectează cu virusul SARS CoV-2.


Distribuie articolul

You May Also Like