Alegeri la PNL Galați. Doi candidați se bat pentru poziția ocupată până săptămâna trecută de Ștefan Baltă

Distribuie articolul

Organizația municipală a PNL Galați va avea șefi noi. Cu câteva zile înainte de Crăciun, liberalii vor alege noua echipă de conducere. Asta în condițiile în care Ștefan Baltă, președintele interimar al filialei, a demisionat, iar  Biroul Județean a decis să organizeze alegeri pe 20 decembrie.

Ștefan Baltă a demisionat pe fondul neînțelegerilor cu conducerea filialei județene. Pentru poziția ocupată de el există doi candidați: Alexandru Şerban (consilier local PNL) şi Stănică Ambrinoc. De asemenea, la alegerile de joi vor fi desemnați noii membri ai Biroului Permanent, vicepreședinții, secretarul și prim-vicepreședinții filialei PNL Galați.

„Organizația Municipală a PNL Galați își va alege o nouă conducere în data de 20 decembrie 2018, decizia fiind luată cu largă majoritate în urma ședinței Biroului Politic Județean din data de 10 decembrie. În prezent, administrarea organizației este asigurată interimar de o structură numită în luna iulie a acestui an, interimat ce trebuia să fie pe o perioadă limitată, de 90 de zile, și a fost deja prelungit. Se va oferi astfel legitimitate deplină noii conduceri, ce nu va mai fi desemnată ci aleasă direct de membrii partidului”, se arată în comunicatul de presă al PNL Galați.

Alegerile de la PNL Galați se vor desfășura joi seara, în sala de conferinţe a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Răsvan Angheluţă.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns