Află de ce tot mai mulți ingineri gălățeni se mută la Sibiu

Distribuie articolul

În ultimii ani, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a scos promoții de ingineri bine pregătiți, ce s-au orientat spre centrele de inginerie din țară, ale Continental Automotive Systems.

Continental are în plan angajarea a 1.000 de ingineri pentru locația de la Sibiu

Compania Continental Automotive Systems, subsidiara locală a concernului german Continental, a ajuns în prezent la 3.800 de oameni în locaţia de la Sibiu.

Potrivit unui comunicat de presă emis, în anii următori, la Sibiu va fi construită o nouă clădire destinată activităţii de cercetare şi dezvoltare, formată din birouri şi laboratoare cu o suprafaţă de aproximativ 12.000 mp, astfel că se fac recrutări pentru angajarea a încă 1.000 de oameni.

La Sibiu sunt testate sistemele de siguranță ale autovehiculelor

Compania Continental Automotive Systems informează că printre produsele dezvoltate, testate şi fabricate la Sibiu se găsesc sisteme de frânare, suspensii pneumatice, unităţi de control electronic destinate cutiilor de viteză automate, unităţi de control electronic amplasate în interiorul automobilelor, cum ar fi controlul scaunelor sau al oglinzilor, sisteme de asistenţă avansate pentru conducătorii auto.

În România, Continental este partener al unui joint-venture în Slatina, are un centru de distri­buţie a anvelopelor în Bucureşti și deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare situate în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi.


Distribuie articolul

You May Also Like