Accident spectaculos pe Drumul European 584, provocat de un șofer de tir

Distribuie articolul

Un accident spectaculos a avut loc vineri dimineață în județul Brăila. Un tir care transporta cereale s-a răsturnat pe Drumul European 584, în sensul giratoriu de la ieșirea din stațiunea Lacu Sărat. Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Cerealele transportate de tir s-au răsturnat pe carosabil și pe marginea șoselei.

„În această dimineață, în jurul orei 8:00, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Tulcea, în timp ce transporta cereale, pe DE 584, cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un autocamion și o semiremorcă, la ieșirea din Vărsătura, din cauză că nu a adaptat viteza în sensul giratoriu, s-a răsturnat pe partea dreaptă a părții carosabile. Acesta se deplasa dinspre municipiul Brăila către Slobozia. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale”, au anunțat polițiștii brăileni.

Traficul auto nu a fost blocat, dar zeci de minute s-a circulat cu greutate pe un singur sens. Șoferul de tir a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 870 de lei, pentru neadaptarea vitezei.


Distribuie articolul

You May Also Like