Accident groaznic la Priponești

Distribuie articolul

UPDATE: Din păcate, a murit și femeia rănită în accident. Avea 23 de ani.

Inițial, ea a fost stabilizată la fața locului de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați și transportată la spitalul din Tecuci, unde a decedat la scurt timp.

————-

Accident rutier mortal pe DN 24, între Priponești și Berheci, județul Galați. În urma coliziunii dintre un autoturism și un tir, două persoane au murit, printre care și un copil mic, iar o altă persoană este foarte grav rănită.

Poliția Rutieră face cercetări la fața locului. Circulația este blocată în zonă.

Potrivit IPJ Galați, accidentul s-a produs în jurul orei 5 45, între Berheci și Priponești, pe DN 24 / E 581. Potrivit primelor cercetări, șoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute (posibil a adormit la volan) și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galați.

În urma impactului violent, șoferul autoturismului și copilul său, care ar fi împlinit 1 ani peste 2 luni, au murit, iar soția lui este foarte grav rănită, starea sa fiind critică.

Șoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ. La șoferul decedat, alcoolemia se va stabili la autopsie.

În caz, Poliția Rutieră va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like