Pucky, nu vrei tu să ne Flash-uiești de mai departe?

Distribuie articolul

Înainte de sărbătorile de iarnă atrăgeam atenția asupra neprofesionalismului celor de la Flash Lighting Services, societatea brașoveană cu care municipalitatea gălățeană are în derulare un contract de mentenanță a iluminatului public.


După sincopele, și nu puține, cu iluminatul festiv de sărbători, generate de calitatea proastă a materialelor, (furtun luminos – chilipir de la chinezii din Dragonul Roșu), nici cu iluminatul public stradal nu s-a rezolvat mare lucru. La intrarea în municipiu dinspre Brăila, funcționează unul da si două, ba, la fel și în zona Siderurgiștilor.


Mai mult decât atât, ceasurile programatoare care cuplează aprinderea generală a iluminatului public nu au fost reglate, astfel ele intrând în funcțiune mult prea târziu. Dacă se pune problema de economie, autoritățile ar trebui măcar să anunțe și am putea înțelege.


Poate la expirarea contractului (2023) nu mai contractăm servicii aiuristic cu societăți care sunt ejectate din zona lor de proveniență pe motive exclusiv de prețuri și seriozitate.


Distribuie articolul

You May Also Like