Accident cu victime multiple în județul Galați. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

Distribuie articolul

Grav accident de circulație în satul Gara Berheci din județul Galați. Potrivit primelor informații, cel puțin o persoană ar fi murit în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini. Accidentul în urma căruia autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție s-a produs vineri, în jurul orei 22.00.

La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje de la pompieri, salvare și poliție. Surse din rândul salvatorilor spun că cel puțin o persoană este decedată și că alte șase ar fi rănite.

„Galați/ sat Gara Berheci – accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Întrucât primele informații indică mai multe persoane implicate și cel puțin una încarcerată, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Astfel, pentru eficientizarea  misiunii de răspuns, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere (cu modul de descarcarare), o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobila și 2 ambulanțe SAJ”, au anunțat reprezentanții ISU Galați.

La ora redactării acestei știri intervenția salvatorilor este în plină desfășurare.


Distribuie articolul

You May Also Like