Abonamente Transurb pentru studenți „la botul calului” și ieftine ca braga: documentele costă un leu și sunt distribuite în campus

Distribuie articolul

Studenții gălăţeni nu mai sunt nevoiți să meargă la ghișeele Transurb pentru a-și procura abonamentele pentru transportul public. Începând de astăzi (luni, 9 octombrie), abonamentele subvenționate sunt distribuite chiar în campusul studențesc.
Astfel, pentru studenții din campusul Alexandru Ioan Cuza, abonamentele de transport pot fi găsite în căminul D de pe strada Domnească, luni și marți, între orele 8.00 și 16.00. Pentru studenții din campusul de la ASE, abonamentele de transport se distribuie miercuri, tot între orele 8.00 și 16.00, la căminul IA. Procedura privind distribuirea documentelor de călătorie în campus se aplică în urma unui parteneriat între organizațiile studențești și societateaTransurb.

„Printr-un parteneriat mai mult verbal, să spun aşa, am reuşit să aducem un reprezentant din partea Transurb, aici în campusul studenţesc, pentru a facilita accesul studenţilor la acest serviciu. Cei mai mulți studenți nu au un autovehicul personal aşa că profită de această facilitate, mai mult decât binevenită”, a declarat Cristinel Ioja, directorul Campusului Studenţesc al UDJ Galați.

Costul unui abonament este 1 leu pe lună. Documentele de călătorie sunt valabile în următoarele patru luni.


Distribuie articolul

You May Also Like