Abateri pe bandă rulantă pe șoselele din Galați. În câteva ore, Poliția Rutieră a descoperit zeci de șoferi care nu respectă legea

Distribuie articolul

O amplă acțiune a Poliției Rutiere a avut loc pe 1 mai în județul Galați. În intervalul orar 15.00-22.00, polițiștii gălățeni au verificat sute de mașini iar rezultatele sunt îngrijorătoare. Agenții au descoperit zeci de șoferi care nu respectă prevederile legale în ceea ce privește viteza, depășirile și consumul de alcool.

În timpul acțiunii de marți au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, mai mult de jumătate, 27, pentru viteză, iar restul pentru depășire neregulamentară și alcool. De asemenea au fost reținute 15 permise de conducere, 9 pentru depășire neregulamentară, 3 pentru viteză excesivă,  2 pentru consum de alcool și 1 pentru neacordare de prioritate unui vehicul.

În timpul acțiunii a fost descoperit un șofer beat praf. După ce a suflat în etilotest, acesta a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Valoarea totală a amenzilor aplicate în timpul acțiunii este de 30.410 lei. Acțiunea Poliției Rutiere s-a derulat pe toate drumurile naționale din județul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like