A pus Poliția pe jar

Distribuie articolul

Poliția din Galați a fost în alertă, ieri, după un apel la 112, care a pus pe jar forțele de ordine. A fost mobilizare generală pentru a-l repera pe un bărbat, care a sunat la numărul unic de urgență și a strigat „Criminalilor, dați-mi drumul!”.
Prin localizarea apelului, cu ajutorul serviciilor speciale, polițiștii au lămurit misterul.

„La data de 9 iulie, în jurul orei 17.00, Poliția Municipiului Galați a fost sesizată, prin intermediul Dispeceratului 112, cu privire la faptul că un bărbat a apelat serviciul de urgență, de pe o cartelă telefonică prepay, operatorul auzindu-l pe acesta tipând „Criminalilor dati-mi drumul!”, după care convorbirea s-a întrerupt.

S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis.

Mai multe patrule de poliție au fost dirijate în zona în care STS a localizat apelul, polițiștii efectuând verificări la societățile comerciale și imobilele din zonă.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat IPJ Galați.

În urma activităților investigative, și având sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, polițiștii au identificat împrejurările în care a fost făcut apelul, dar și persoana în cauză.

„Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, din comuna Șendreni, din verificări rezultând că, în cursul aceleiași zilei, întrucât manifesta o stare de agitație psihomotorie, acesta fusese preluat de pe stradă, de un echipaj al Ambulanței, și condus la Spitalul de Psihiatrie, apelul telefonic fiind efectuat în aceste împrejurări”, mai precizează IPJ Galați.

Polițiștii continuă cercetările pentru soluționarea cauzei.


Distribuie articolul

You May Also Like