EDITORIAL/ Și băieții se mărită câteodată…

Distribuie articolul

Costică. Sau( Costic(l)ă dop. Așa l-am reperat recent la Tg Bujor la alegerile parțiale fix după ce s-a iubărit c-un dop. Dar vorba șeia,uăi, Dealu’ Bujorului, de regiune superior, nu?

Acum, dacă omu-i…rezident pe funcția de prezident, cum adică n-are voie? N-ar fi și el un sapiens printre noi?
Dar nu despre asta voiam a scrie. Costică, caporalul trufaș al socialiștilor, ce-mi spunea acum vreun an si-un pic că e puțin obo și n-are chef de interviuri, a rămas tot la nivel de abureală infantilă și după douăzeci-douăzeci.

Dăunăzi, la o întâlnire protocolară a contabililor gălățeni, cel mai taliban dintre talibanii socialiști ne povestea oarece intimități din sufragerie, mai exact, cum expertul contabil din familia sa-nevasta- n-ar fi foarte încântată de anumite cheltuieli operate de partenerul de măritiș.

Costică, așa cum v-am mai spus de câteva ori, un tip fercheș la prima vedere, ușor pe contrasens la vorbă, măritat la Tg Bujor pe motiv de destin își dorește să ajungă în Piscul Piscului pesedeului local. Numai că, ghinion!
Astrele par a nu fi de partea sa, zic unii pe motiv de slabă viziune în timp ce alții cred că are toate atuurile să ducă PSD-ul fix în gard.

Oricum, primul Costică al județului rămâne pe mai departe în sensul giratoriu prin care se preumblă, chiar dacă, corvoada măritișului domniei sale n-a atârnat prea greu la CV.
Apropos, ce făcuși bre Costică înainte să te pună socialiștii manager de county, că nu prea știe lumea?
Ai avut vreo ocupație de bază? Sovietică, sau cum o fi fost ea!

Ai plivit toporași, ai făcut masaj la buburuze ori ți-a plăcut să coși pe etamină?
Spune și mata ceva dacă nu-i la secret. Te-ai prins că tot aflăm, nu…?


Distribuie articolul

You May Also Like