A fugit de la locul accidentului

Distribuie articolul

Un tânăr din Galați a fost reținut pentru 24 ore, sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. El a provocat un accident rutier, soldat cu rănirea altui șofer, apoi a fugit de la locul faptei.

”La data de 27 ianuarie a.c., ora 04.55, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe Bulevardul Dunărea, din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, conducătorul auto vinovat de producerea acestuia părăsind locul faptei.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză a circulat dinspre Bulevardul Galați către strada Victor Vâlcovici și, neadaptând viteza la condițiile carosabilului acoperit cu zăpadă, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, tânărul de 27 ani, aflat la volanul acestuia din urmă, a fost rănit dar nu a necesitat internare.

La scurt timp după producerea accidentului, polițiștii l-au identificat pe șoferul fugar, în persoana unui tânăr de 20 ani, din municipiul Galați, verificările cu privire la acesta relevând că nu este posesor de permis auto.

Din acest motiv polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală atât pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cât și pentru cele de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului”, precizează IPJ Galați.

Tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Distribuie articolul

You May Also Like