UPDATE: A fost reținut

Distribuie articolul

UPDATE: Judecătoria Galați a decis astăzi să îl plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile pe suspect. Între timp. s-a schimbat și încadrarea juridică din furt în tâlhărie. Celelalte două acuzații s-au menținut. Sentința nu este definitivă.

———–

Tânărul care a provocat accidentul de pe faleză, după ce a furat o mașină, a fost reținut noaptea trecută. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și furt. Va fi dus astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Imediat după producerea accidentului a fost testat cu aparatul Dragger, rezultatul fiind negativ. I s-au prelevat probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influența altor substanțe interzise, a precizat Poliția Galați. Accidentul s-a produs aseară, pe faleză, în dreptul fostului restaurant Pescarul. Tânărul de 21 ani a pierdut controlul volanului și a intrat într-o mașină parcată pe marginea străzii.

Mașina cu care a provocat accidentul era furată, iar tânărul nu avea permis de conducere. A fost transportat la spital, însă a refuzat internarea.


Distribuie articolul

You May Also Like