Urmărire prin pădure: polițiștii au prins un individ beat, fără permis de conducere, care și-a abandonat mașina și a fugit

Distribuie articolul


Un gălățean urmărit de polițiști și-a abandonat mașina într-o pădure și a fugit printre copaci. După ce a fost prins, polițiștii au aflat de ce a fugit de ei: avea permisul de conducere suspendat și consumase alcool.


Potrivit polițiștilor, încidentul s-a produs marți în comuna Drăgușeni. Șoferul unei mașini care se afla pe DN24, la ieșirea din localitatea Ghinghești, a frânat brusc când i-a văzut pe polițiști și a schimbat direcția de mers.


Polițiștii l-au urmărit, dar bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească și s-a îndreptat către localitatea Adam.


Ajuns intr-o zonă împădurită, bărbatul a abandonat autoturismul, fiind ulterior depistat de polițiști, în apropierea localității Bursucani.


În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că „bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Acesta a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat”.


În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis, iar bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns