575 de milioane de lei, în dezbatere publică

Distribuie articolul

Municipalitatea așteaptă propuneri, sugestii și opinii cu privire la modul în care să fie cheltuite cele 575 de milioane de lei, cât reprezintă bugetul pentru acest an.

În acest sens, Primăria Municipiului Galați a inițiat procedura de consultare publică cu privire la Proiectul de buget al Municipiului Galați pe anul 2020.

Printre cele mai importante proiecte ale municipalității pe anul 2020 se numără: anvelopare unități de învățământ (Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu, Școala Gimnazială nr. 33, Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, Colegiul Tehnic Traian Vuia); reabilitarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”; reabilitare, modernizare, extindere și dotare Compartiment Primiri Urgențe Spitalul Clinic pentru copii „Sf. loan”; achiziție tramvaie; modernizare linii tramvai și carosabil pe străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918; modernizare linii tramvai și carosabil pe străzile Traian Vuia, Henri Coandă, Bd-ul George Coșbuc; reabilitare și modernizare Plaja Dunărea; Pasaj Dunărea; achiziție autobuze electrice hibride, etc.

O bună parte dintre proiecte sunt de fapt continuarea celor inițiate cu mult timp în urmă, cum ar fi cazul Plajei Dunărea sau a pasajului cu același nume.

Propunerile, sugestiile și opiniile referitoare la buget pot fi transmise în scris pe adresa Primăriei Municipiul Galați, str. Domneasca nr. 54 sau la adresa de e-mail buget@primariagalati.ro, până la data de 3 februarie.


Distribuie articolul

You May Also Like