Acțiune a Serviciului Județean Anticorupție la Primăria Galați

Distribuie articolul

O echipă a Serviciului Județean Anticorupție Galați-Direcţia Generală Anticorupţie a ajuns la Primărie. Membrii echipei se află la primul etaj al clădirii de pe strada Domnească. Din fericire pentru funcționari, este vorba despre o acțiune de informare și educație anticorupție. Specialiștii Serviciului Județean Anticorupție Galați i-au chemat la discuții pe toți funcționarii Primăriei.

„Vineri, 8 decembrie 2017, ora 11.00, o echipă a Serviciului Județean Anticorupție Galați – Direcţia Generală Anticorupţie va susține o acțiune de informare și educație anticorupție în sala de consiliu de la et. 1 din cadrul Primăriei municipiului Galați. La eveniment sunt invitați funcționari din administrația publică locală și este organizat cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție”, se arată pe pagina de FB a Primăriei Galați.

Acțiunea a fost anunțată în urmă cu câteva zile. De aceea, nu este exclus să fi fost funcționari care vineri și-au luat liber, în scop preventiv. De asemenea, ne putem imagina că vineri dimineață, la Primărie s-a spus Tatăl Nostru și s-au stricat câteva tocătoare de hârtie. Glume proaste. Sau nu-s proaste?


Distribuie articolul

You May Also Like