Zile grele pentru șoferi. Primăria Galați anunță noi lucrări pe Siderurgiștilor

Distribuie articolul


Primăria Galați anunță că începând de luni se vor face noi lucrări pe strada Siderurgiștilor. Se va lucra în intersecțiile cu străzile Ghe. Doja și A. Saligny ceea ce va îngreuna și mai mult traficul prin zonă.


Potrivit municipalității, în perioada 24-28 mai, între orele 22.00 și 6.00, se vor executa lucrări de asfaltare în intersecțiile străzii Siderurgiștilor cu str. Ghe. Doja și cu str. A. Saligny.

„În aceste intersecții circulația mașinilor va fi restricționată și dirijată cu piloți de trafic și cu semnalizare rutieră. Lucrările fac parte din obiectivul Modernizare linii tramvai și carosabil – Străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”, aunță reprezentanții Primăriei.


Fără nicio legătură cu șantierul de pe Siderugiștilor, tot Primăria anunță că începând de luni, 24 mai 2, pe strada Frunzei, se va relua circulația autobuzelor care asigură traseele 7 și 39.

Autobuzele vor reintra pe trasee ca urmare a avizului favorabil primit din partea Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației.


Distribuie articolul

You May Also Like