Zâna Măseluță a trecut pe la PeNeLeu cu o chestie…

Distribuie articolul

E destul de complicat să deslușești tainele politicii promovate de liberalii gălățeni pentru că se observă cu ochiul liber că prestațiile sunt de tip puzzle.

Se trântesc tot soiul de chestii doar-doar va pricepe cineva ceva. Care cineva, de regulă sfârșește buimăcit de delapidările intelectuale de la PeNeLe-ul gălățean.

De dimineață, au dat pe dinafară paginile de socializare ale liderilor partidului cu o aberație din ciclul „Hai să fie bine ca să nu fie rău!”.

O teleguță probabil efemeră ce la fel de probabil, are scopul de a face prezența, fix ca la școală. Adică, mai suntem, mai existăm, ne mai aflăm și noi pe-aci, pe colo, prin părțile esențiale. O zicere cumva din basme, cel puțin așa era reperată, plus din filmul „Casa misterelor din strada umbrelor”.

Dar, atât s-a putut și de data asta!

Rămân liberalii probabil ancorați în portul ilegal de blazon, după trecutul cu „Drept la țintă” desprins din filmele pentru copii cu Robin Hood și cumva mai seriosul „Prin noi înșine”.

La Galați, pentru că înțelegem că asta e o chestie locală, probabil avortată de minți năuce prin zona Tunelului, liberalii, pe lângă prezența la apelul de dimineață impusă de domn general Ciucă aflăm că încă există, se află și mai ales… se regăsesc.

Triada tumbelor impusă de primul iubitor de schimbat yale din urbe, fermentează de ceva vreme mult sub 20%.

Dar asta e, Pușca și cureaua lată…ce partid eram odată!


Distribuie articolul

You May Also Like