Viorica Dăncila vorbește despre ură. Culmea, are dreptate!

Distribuie articolul

Duduia „neconflictuală” și cu probleme de gramatică din fruntea țării se plânge des de ura pe care noi, românii, ne-o purtăm unii altora. Cică România este scindată de ură, spune Dăncilă. Am fi tentați să o luăm la mișto pe femeia ajunsă în fruntea PSD după ce marele lider a fost trimis la pușcărie.

De data asta, îi dăm dreptate.
Ca să nu fie nici o interpretare, o asigurăm pe duduie că există ură. Foarte multă ură. Ură față de cei care au distrus și jefuit economia țării, ură față de politrucii care dau legi cu dedicație, ură față de ticăloșii care folosesc funcțiile publice ca să scape de pușcărie, ură față de demnitarii care ocolesc legea având numere de Bulgaria, ură față de jigodiile care și-au falsificat diplomele ca să pară altceva decât mizerabilii care sunt.

De asemenea, există ură față de cei care moșmondesc contractele publice, ură față de găștile care parazitează instituțiile publice, ură față de incompetenții ajunși șefi pe linie de partid și față odraslele promovate în funcții importante.

Există multă ură și față de cei care își pierd mințile când ajung în funcții alese, ură față de tiriplicii care încearcă să-i copieze pe ticăloșii zilei, ură față de cei care mint și îi iau pe toți la mișto din poziții plătite de la buget, ură față de politicienii care consideră că legea este doar pentru căței.

Există multă ură, România este scindată. De o parte a baricadei sunt ticăloșii care îi urăsc pe românii care nu-i lasă să-și vadă de treburile lor. De cealaltă parte sunt cetățenii care au părinți și copii plecați în lumea largă, care au morți prin cimitire din cauza drumurilor proaste, care se plimbă cu bacul pentru că au avut interese niște politicieni, care s-au săturat să fie mințiți, jigniți, călcați în picioare și conduși de găști de penali, incompetenți și proști ca noaptea.


Distribuie articolul

You May Also Like