Acțiune pentru copiii nevoiași. Copacul cu haine ajunge la a 11-a ediție

Distribuie articolul

O nouă ediție a evenimentului Copacul de haine se va desfășura săptămâna aceasta la Galați. Duminică, în Parcul Cloșca, organizatorii vor aduna hainele și alimentele donate de gălățeni pentru copiii nevoiași.

Conform regulilor stabilite, în Copacul cu haine pot ajunge și haine purtate dacă nu sunt murdare și rupte. De asemenea, sunt acceptate încălțămintea, rechizitele și alimentele ambalate.

„Pe 6 Octombrie, într-o zi de duminică donăm și aniversăm. Strângem haine (purtate, nu avem pretenții să fie noi) de vară-toamnă, pentru copii de toate vârstele și adulți, alimente – conserve, făină, ulei, zahăr, dulciuri, jucării, rechizite pentru copiii nevoiași. Nu primim haine rupte și murdare, jucării rupte și murdare, rechizite care nu pot fi folosite ori alimente expirate. Vă rugăm ca hainele/încălțămintea să fie ambalate, iar pe cutii/pungi să scrie ce reprezintă – haine/încălțări fete/femei/băieți/bărbați, mărime (vârstă, dacă este cazul). Nu ambalați hainele/produsele în sacoșe/cutii care se rup. Nu primim haine/produse înainte sau după această dată, deoarece nu avem unde le depozita. Vă mulțumim pentru înțelegere. Ne vedem pe 6 Octombrie, între 10 și 13, în parcul Cloșca, INTRAREA este liberă”, au anunțat organizatorii pe Facebook.


Distribuie articolul

You May Also Like