Țara cu fundul în sus sau ce se întâmplă când la conducere ajung niște potlogari

Distribuie articolul

Este o săptămână tristă pentru planeta Pământ. Doamna Dăncilă (catindata) ne-a anunțat că toată lumea este vinovată pentru șutul în fund primit de Rovana Plumb. Toată lumea, mai puțin eroina principală a eșecului care va rămâne în analele (scuzați!) politicii europene.

Opoziția, Iohannis, Soros, marțienii, toți au pus mână de la mână ca să împiedice drumul româncei către funcția de comisar european (de invidiat influența pe care o au unii români în UE, mai puțin pesediștii). Varză de Bruxelles!

Nu cu mult timp în urmă, alde Plumb&Co lătrau împotriva UE, cot la cot cu pușcăriașul Dragnea. Altă întrebare!

Practic, țara este cu fundul în sus. Nu este condusă de oameni cinstiți, nici măcar de ticăloși cu ștaif. Țara a ajuns pe mâna unor potlogari care aspiră la statutul de gulere albe.

Este umilitor pentru toți românii când un demnitar al statului primește un șut în fund. Asta deși puțini l-au votat, plăcut, acceptat. Totuși, asta se întâmplă când un demnitar al statului român își înmatriculează mașina în Bulgaria ca să nu plătească taxa de mediu în țara pe care o conduce. Și, culmea, nu pare să deranjeze pe mulți.

Zilele trecute, Europa a văzut un film cu hoți mărunți. O doamnă din România, aspirantă la o înaltă funcție în UE, a plusat ca la poker cu două apartamente ca să închidă, credea ea, discuțiile și suspiciunile despre averea pe care o deține. Nu le-a închis, le-a deschis.

Ați citit un articol de rahat, despre niște politicieni de rahat.


Distribuie articolul

You May Also Like