VIDEO/ Mesajul „La Naiba, PSD” a apărut pe mijlocul Dunării

Distribuie articolul

După scandalul provocat de celebra plăcuță auto, mesajele anti PSD s-au înmulțit și au apărut în locuri inedite. Un agricultor l-a reprodus la scara mare într-un lan de grâu, un parașutist l-a scris pe un banner purtat la mare înălțime, suporterii l-au afișat la meciurile de fotbal, iar un român l-a dus tocmai în vestul Europei, pe drumul pe care au trecut cicliștii participanți la Turul Franței.

Sâmbătă, un mesaj de mari dimensiuni a apărut și la Galați. Pe insula formată pe Dunăre în dreptul orașului, câțiva gălățeni au scris cu litere uriașe „La naiba, PSD”. Mesajul poate fi văzut de la mare distanță, din avion, de pe vapoarele care trec pe fluviu, dar și de pe faleza gălățeană. Rămâne de aflat dacă va fi văzut și de pesediști!

Mesajul a fost realizat sâmbătă dimineață de o trupă de tineri liberali. În total, șapte oamenii care timp de șase ore au săpat șanțuri pe insula apărută pe mijlocul Dunării. A rezultat un mesaj lung de 100 de metri și lat de 10 metri care va sta pe insulă până când pesediștii se vor sătura de verificat cotele apelor Dunării și se vor duce la fața locului.

VEZI VIDEO AICI

Distribuie articolul

You May Also Like