UPDATE / Violență extremă la Galați. Un bărbat din lumea interlopă a fost înjunghiat în gât

Distribuie articolul

UPDATE: „A fost identificat și prins autorul infracțiunii de omor, comise în 10 iunie 2021, în zona Țiglina. Cercetările se desfășoară sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. În cursul zilei de astăzi urmează să se dispună măsurile procesuale prevăzute de Codul de procedura penală”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

———————————11

UPDATE: Victima atacului a decedat în timpul nopții, la spital. Rănile suferite erau incompatibile cu viața.

Autorul crimei a fost reținut, pentru 24 de ore, sub acuzația de omor calificat. Va fi dus astăzi, în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Surse apropiate anchetei susțin că autorul și victima se cunoșteau, iar mobilul crimei ar fi răzbunarea.

——————————————————

Atac armat în plină stradă, la Galați. Un bărbat a fost injunghiat în gât, se pare, și este în stare foarte gravă. Atacul a avut loc în spatele blocurilor de la Kaufland Ultimul Leu.

Din informațiile noastre, victima a fost așteptată la ieșirea din tronsonul dintre blocuri și a fost înjunghiată în gât. Este în stare foarte gravă la spital.

Se pare că bărbatul înjunghiat este membru al unui clan interlop din Galați și se ocupa de proxenetism și cămătărie. A fost condamnat în trecut și era recent eliberat din închisoare.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul înjunghiat a avut o rafuială, în urmă cu mai bine de 15 ani, cu Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope din Galați, asasinat în Țiglina 3, în 2008.


Distribuie articolul

You May Also Like