Vioara lui Enescu revine la Galați

Distribuie articolul

Cea de-a doua ediție a Galei Premiilor EastSide Culture va prilejui publicului meloman din Galați întâlnirea cu maestrul Gabriel Croitoru, care va susține un recital extraordinar la vioara lui George Enescu, sâmbăta, 6 octombrie 2018, începând cu ora 19.00, în sala Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.

Alături de celebrul violonist vor urca pe scena gălățeană Simina Croitoru și Clementina Ciucu.
În cadrul celei de-a doua ediții a Galei, ONG-ul EastSide Culture va acorda premii studenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați implicați în viața comunității prin stagii de voluntariat.

Astfel, vor fi premiaţi cu câte 1.000 lei studenţii cu cele mai multe şi extinse stagii de voluntariat.

Totodată, în foaierul Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” va fi vernisată o expoziție de pictură cu lucrări semnate de Luminița Cornelia Nicolau (Galați) și Andreea Nicoleta Gherghișan (Brăila).

În anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, cultura și spiritul caritabil se vor completa, la Galați, sâmbătă, 6 octombrie, într-o gală de excepție.

Costul unui bilet este de 50 lei. Cei interesați le pot cumpăra de la casieria Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați sau prin telefon 0755.373.341. Accesul în sală se va face începând cu ora 18.30.

Partenerii evenimentului sunt: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați, Primăria Municipiului Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like