Polițist din Galați, condamnat pentru corupție 

Distribuie articolul

Curtea de Apel Galați a respins, ca nefondat, apelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și al inculpatului Mihai Daniel și a dispus menținerea sentinței penale dată de Tribunalul Vrancea la data de 10.05.2018, respectiv condamnarea inculpatului la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Hotărârea instanței este definitivă.

 

”În fapt, la data de 04.12.2015, inculpatul Mihai Daniel, la momentul respectiv șef al Postului de Poliție Fîrțănești, județul Galați, a primit de la un martor denunțător suma de 500 de euro (din totalul de 1.500 de euro pretinși), lăsându-l pe acesta să creadă că va interveni pe lângă un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor, în vederea soluționării favorabile a unui dosar penal întocmit nașului de cununie al acestuia.

 

Astfel, urmare a denunțului formulat, sub coordonarea procurorului de caz, a fost constituită echipa operativă care, în seara zilei de 04.12.2015, a procedat la organizarea activității de prindere în flagrant a agentului de poliție Mihai Daniel, imediat după ce a primit suma de 500 euro, în scopul menționat”, precizează Direcția Generală Anticorupție într-un comunicat de presă.


Distribuie articolul

You May Also Like