A fost identificat șoferul care a lovit un copil pe zebră și a fugit de la locul faptei

Distribuie articolul

Poliția Rutieră din Galați l-a identificat pe șoferul care, ieri, a accidentat o fată pe trecerea de pietoni și apoi a fugit de la locul faptei.

Este vorba despre o femeie de 28 de ani, din Galați, care a fost adusă, în această dimineață, la Poliție, pentru audieri. Femeia a declarat că eleva i-a sărit în față, de pe trotuar, fără să se asigure și să fără să fie atentă, pentru că avea căști audio în urechi și se uita în telefon.

Împrejurările exacte în care s-a produs accidentul vor fi lămurite de Poliție și Parchet, pe parcursul cercetărilor. În caz, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Șoferiței implicate în accident i-a fost suspendat permisul de conducere, până la finalizarea anchetei. Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 11.00, pe strada Oțelarilor, la trecerea de pietoni din dreptul hipermarketului Lidl.

Fetița de 13 ani lovită de mașină pe marcajul pietonal a suferit multe contuzii și are mai multe zgârieturi, dar este în afara oricărui pericol.


Distribuie articolul

You May Also Like