VIDEO: Mașină lovită de tren în orașul Brăila. Doi tineri au murit

Distribuie articolul

Două persoane, un bărbat  de 38 de ani și o femeie de 35 de ani, au murit vineri dimineață după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren. Totul s-a petrecut în municipiul Brăila, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere. Imediat la fața locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri, Descarcerare, Ambulanță, Poliție și Poliția Transporturi Feroviare.

Traficul pe calea ferată a fost întrerupt în timp ce medicii de la Ambulanță au încercat să salveze cele două persoane prinse între resturile mașinii. După ce au declarat decesul, medicii s-au retras și i-au lăsat pe specialiștii de la Descarcerare să încerce să scoată corpurile.

„În mașină se află două persoane, un bărbat și o femeie care poartă același nume, au fost declarate decedate de medicul de pe salvare care a fost la fața locului. Au intervenit și echipajele pentru descarcerare. Impactul a avut loc la ora 8.20 la o trecere fără bariere prevăzută cu semnale luminoase și acustice din municipiul Brăila”, a declarat Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă moartea celor doi s-a produs în urma unui accident provocat, probabil, de neglijența șoferului, sau dacă este vorba despre o sinucidere.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like