Revoltător! Un minor filmează un bărbat care penetrează un cal

Distribuie articolul

Incidentul revoltător s-a produs miercuri, în localitatea Cuza Vodă din județul Brăila. Un copil de 13 ani a filmat scena în care bărbatul de 33 de ani maltratează o iapă. Ulterior, imaginile au fost luate din telefon de un alt copil, au fost postate pe Facebook și au ajuns pe mâna polițiștilor care au început o anchetă.

Imaginile cu bărbatul care penetrează un cal au fost retrase de pe rețeaua de socializare. Nu înainte de a fi văzute de polițiști care au deschis o anchetă.

„Ne-am sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute în mass-media și se fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecință”, a declarat Laura Belcigan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunile de ultraj contra bunelor moravuri, coruperea sexuală asupra minorilor și acces ilegal la un sistem informatic. Ultima infracțiune vizează un adolescent de 17 ani care a luat filmarea din telefon, fără a avea acordul proprietarului, și a postat-o pe Facebook. Toți cei implicați urmează să fie audiați de polițiștii brăileni.


Distribuie articolul

You May Also Like