VIDEO: Mamă de coșmar

Distribuie articolul

UPDATE:

Ce spune Poliția:

”În data de 21 septembrie a.c., la ora 08.30., Secţia 3 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat în cartierul Micro 19, o minoră de un an şi nouă luni este agresată,  în mod repetat, de mama acesteia, de 23 ani şi concubinul ei, de 48 ani. Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul pentru Copii Sf. Ioan Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind dispusă, în acelaşi timp, examinarea medico-legală a acestuia.  În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângăTribunalul Galaţi, a rezultat că, începând cu sfârşitul lunii mai 2017, minora a fost lovită frecvent de mama ei şi concubinul acesteia.

În data de 20 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, deşi a văzut că fetiţa este lovită de concubinul său, femeia nu a intervenit în apărarea acesteia, permiţând să fie agresată în continuare. Întrucât loviturile aplicate i-au provocat victimei leziuni în zone vitale ale corpului, s-a întocmit dosar penal  pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor  şi de rele tratamente aplicate minorului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al județului Galați.

 

————————————-

O femeie din Galați a fost reținută pentru 24 de ore, pentru că își bătea crunt fetița de 1 an și 9 luni. Odată cu femeia a fost reținut și concubinul ei, care o bătea și el pe micuță. Poliția a fost sesizată de vecinii celor doi concubini, care nu au mai suportat țipetele copilului bătut. Oamenii legii au descins imediat la locul faptei. Fetița a fost dusă la spital și examinată medico-legal. Procurorii cer mandate de arestare pe numele mamei copilului și al concubinului acesteia sub acuzațiile de tentativă de omor și rele tratamente aplicate minorului. Vom reveni.

 

VIDEO Femeia care și-a bătut fetița și concubinul acestea, scoși în cătușe pe poarta Poliției


Distribuie articolul

You May Also Like