Atenție șoferi: s-au schimbat regulile de circulație la ieșirea din oraș, spre dig

Distribuie articolul

S-au schimbat regulile în ceea ce privește circulația mașinilor la ieșirea din Galați, spre dig. Modificările intră în vigoare vineri dimineață (22 septembrie) și îi vizează pe șoferii care vor să ajungă la supermarketurile de la ieșirea din oraș, la Universitatea Danubius sau la Centrul Delfinul. Concret, cei care merg la cumpărături sau la Universitate nu mai au voie să facă la stânga la semaforul situat la baza podului peste Siret. Acolo, șoferii trebuie să vireze la dreapta și să urmeze drumul care trece sub pod pentru a ajunge în locul dorit. De asemenea, Primăria Galați anunță că semaforul din zonă va fi întrerupt astfel încât mașinile care merg spre Brăila să nu mai aștepte.

„Începând de vineri (22.09.2017), ora 8.00, accesul autoturismelor către supermarketurile Auchan și Selgross, centrul ”Delfinul” și Universitatea ”Danubius” se va face pe breteaua de legătură cu Șoseaua de Centură. Practic, la semaforul din această zonă conducătorii auto vor fi atenționați să vireze la dreapta (urmând calea pe sub pod). Cei care vor dori să meargă înainte spre Șoseaua Dig Galați – Brăila nu vor mai fi nevoiți să aștepte la semafor pentru că aici sistemul de semaforizare va fi întrerupt”, se arată într-un comunicat al Primăriei Galați.

Zona amintită va fi semnalizată corespunzător iar echipaje ale Poliției Locale vor supraveghea și vor dirija, la nevoie, circulația. Această modificare face parte din cea de-a doua etapă a Planului de management al traficului rutier stabilit în cadrul lucrărilor de amenajare care au loc în perimetrul descris de B-dul Galați și str. Oțelarilor.


Distribuie articolul

You May Also Like