VIDEO Focuri de armă pentru capturarea unui hoț de mașini

Distribuie articolul

Un adolescent de 16 ani, din localitatea gălățeană Umbrărești, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de furt, conducere fără permis și tentativă de lipsire de libertate.

În urmă cu o săptămână, băiatul s-a dus la Cuza Vodă, sub pretextul că vrea să cumpere o mașină de lux, un BMW X6. Proprietara mașinii a plecat cu clientul la o plimbare test, prin împrejurimi. La un moment dat, adolescentul a deposedat-o pe femeie de telefonul mobil și a mărit viteza. Proprietara mașinii a sărit din autoturism de frică și a alertat Poliția. Mașina a fost dată în urmărire în tot județul Galați și în județele vecine, Brăila, Vrancea și Vaslui.

Mașina fost identificată în trafic, în zona Ivești, însă adolescentul a spart un baraj de poliție și și-a continuat goana nebunească. Polițiștii au tras 6 focuri de armă spre mașină, însă nu au reușit să îl oprească. La câteva ore după întreaga desfășurare de forțe. mașina de lux a fost găsită abandonată într-o pădure de lângă Ivești. Era avariată în proporție de 40%. Tânărul fugar a fost prins ieri și reținut.

Procurorii cer mandat de arestare pe numele lui.


Distribuie articolul

You May Also Like