Incredibil: un copil de cinci ani a fost adus la spital cu o alcoolemie foarte mare

Distribuie articolul

O fată de cinci ani din comuna Schela a fost adusă la Sptalul de Copii din Galați în comă alcoolică. Potrivit mamei, copilul a consumat vin din greșeală, băutura aflându-se într-o sticlă de suc. Autoritățile au început o anchetă pentru a afla cum s-a produs incidentul.

Fata de cinci ani a fost găsită de părinți în casă, în stare de ebrietate. Incidentul s-a produs ieri după prânz, în timp ce mama era plecată de acasă.

„Din greșeală s-a întâmplat, pe masă era o sticlă de Cola și copilul a crezut că este suc. Soțul era acasă, se întorsese din sat unde a tăiat lemne la un vecin iar eu eram la la magazin, ca să cumpăr cartofi. Am găsit copilul lângă masă, se împleticea, nu știam ce are, apoi am văzut că lipsește vin din sticlă și ne-am dat seama ce s-a întâmplat”, a spus Ileana Andone, mama copilului.

Imediat, părinții au sunat la 112 și la fața locului a ajuns o salvare. Copilul a fost transportat de la Schela la Spitalul de Copii Sf.Ioan din Galați.

„Fata de cinci ani a fost găsită de echipajul nostru în comă alcoolică, părinții au chemat salvarea, apelul a fost înregistrat luni, în jurul orei 15.30. Este vorba despre o familie din Schela, fetița a fost transportată de urgență la Spitalul de Copii din Galați”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Județean din Galați.

Potrivit reprezentanților spitalului gălățean, fata a ajuns la spital în stare euforică, având o alcoolemie de 1 la mie. Deoarece a vărsat de mai multe ori, copilul nu a avut nevoie de spălături stomacale. În prezent, fata se află în spital dar este în afara oricărui pericol, au precizat medicii. Cazul este anchetat și de Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului. Inspectorii instituției vor stabili dacă este vorba despre un accident sau despre o neglijență a părinților.


Distribuie articolul

You May Also Like