Victorie pentru gălățeni: Viorel Ștefan rămâne în funcția de vicepremier

Distribuie articolul

Remanierea l-a ocolit cu grijă pe gălățeanul Viorel Ștefan. Omul a fost păstrat în funcție pentru realizările deosebite obținute în funcția de vicepremier în Guvernul Dăncilă și pentru comunicarea perfectă a rezultatelor, așa cum cere conducerea PSD. Ni se suflă în cască o informație: nimeni nu știe cu se ocupă Viorel Ștefan la Palatul Victoria, așa că nu se poate vorbi despre comunicare și rezultate.

De ce a fost păstrat pesedistul gălățean în funcție? Excludem din start varianta conform căreia Ștefan a fost uitat de colegi în scaunul de vicepremier. De aceea, ne gândim că Viorel Ștefan a fost lăsat în funcție până i se va găsi alt job la stat, mai ales că, recent, gălățeanul a ratat la mustață poziția de director la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară(ASF).

Practic, Ștefan pe care îl criticau colegii că nu știe să comunice a primit un os după ce a ratat ciolanul de la ASF. Așa funcționează lucrurile la partidul de guvernământ: cățeii care nu mușcă mâna stăpânului sunt recompensați de dresorul penal Liviu Dragnea. Oricum, nu credem că Ștefan va mai face mulți purici prin Guvern: probabil lui i se pregătește un culcuș călduț cu un salariu comparabil cu încasările de la Navrom Bac Galați-Tulcea.

Inutil să vă mai zicem că gălățenii nu au avut și nici nu vor avea absolut nimic de câștigat de pe urma poziției ocupate de Viorel Ștefan în Guvern. Ba dimpotrivă, așa cum a spus chiar Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe din Guvernul PSD, sunt politicieni pe la Galați care controlează Bacul și au interese meschine, punând piedici proiectului podului de la Brăila.

 „Din păcate, sunt câțiva dintre românașii noștri care, în țară și pe la Bruxelles, încearcă să stopeze acest mare proiect…. Sunt unii care au interese locale acolo, de ce credeți că acest pod nu s-a făcut de peste 20 de ani? Sunt unii care au interese acolo, ba că trec cu Dunărea, ba cu un bac. Și atât meschine sunt interesele acestor oameni, politicieni din păcate, din zona respectivă care au aceste interese…. Să vadă cine, ce, cum pe la Bruxelles, cine pune bețe în roate să nu semneze Comisia Europeană.” (Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, sursa TVR 1)


Distribuie articolul

You May Also Like