Viața fără telefonie mobilă. Ce s-a întâmplat cu rețeaua ORANGE

Distribuie articolul

Surpriză neplăcută pentru clienții Orange: miercuri după amiază rețeaua a căzut în cea mai mare parte a țării. Milioane de utilizatori au rămas nevorbiți, dar și neinformați deoarece au picat atât serviciile de voce, cât și cele de internet. Călătoria în timp a durat aproximativ două ore, perioadă în care serviciile nu au funcționat deloc sau au funcționat cu sincope.

Rețeaua a căzut după ce au fost sancționate trei magistrale ale companiei. Deși compania nu a spus nimic, incidentul miroase a sabotaj deoarece secționarea fibrei s-a produs aproape concomitent în trei județe diferite.

„Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandăm celor care încă întâmpina probleme să închidă și să redeschidă telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere.

Update: Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare”, au anunțat reprezentanții companiei Orange în jurul orei 17.00.

În perioadă „fără Orange”, magazinele companiei au fost luate cu asalt de clienți. Surse din cadrul firmei spun că în două ore în shopuri au fost clienți cât în jumătate de lună, iar angajații Orange nu au putut decât să le explice vizitatorilor că este vorba despre o problemă tehnică de amploare.


Distribuie articolul

You May Also Like