Campanie socială inedită pregătită de actorii gălățeni de ziua lor

Distribuie articolul

De Ziua Internațională a Teatrului, mai mulți actori și angajați ai Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” din Galați au decis să sărbătorească printr-un gest inedit, cu puternice implicări sociale: au donat sânge.

”Salutăm și lăudăm inițiativa Teatrului Dramatic din Galați, se alătură și altor inițiative, de care noi ne bucurăm. Tot timpul este nevoie de sânge, cu bucurie constatăm că a crescut numărul donatorilor, pe fondul colaborărilor pe care le avem și al apelurilor publice făcute”, a declarat Claudia Stoichițescu, directorul Centrului Regional de Tranfuzii Galați.

Conform acesteia, în prezent numărul donatorilor se ridică zilnic la 70-80, ”ceea ce este mulțumitor”, echilibrul fragil între cerere și nevoie fiind menținut și prin inițiative civice de genul celei făcute de actori.

”Am decis ca anul acesta să ieșim puțin din sfera tradițională și să sărbătorim printr-un gest care pare simbolic dar care are un rezultat cât se poate de concret și pe care am dori să îl multiplicăm prin exemplul pe care îl dăm”, a spus Florin Toma, directorul Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” din Galați, ce a ținut să fie un exemplu și să doneze, alături de alți nouă colegi, majoritatea actori.


Distribuie articolul

You May Also Like