Urmăriți internațional, capturați la Galați

Distribuie articolul

Poliția din Galați a reținut doi bărbați căutați la nivel internațional pentru comiterea unor infracțiuni contra patrimoniului. Primul urmărit internațional este din comuna Munteni, are 28 de ani, și are mandat de arestare emis în lipsă, de autoritățile judiciare din Austria.

”Tânărul este bănuit că, împreună cu alte persoane, în perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017, a furat mai multe autoturisme, folosite ulterior, la spargerea unor ATM-uri”, se arată într-un comunicat al Poliției județului Galați.

Al doilea urmărit internațional capturat de polițiștii gălățeni este din comuna Berești-Meria, are 34 de ani, și era căutat de Poliția din Germania, fiind principalul suspect în cazul spargerii unui magazin.

”În fapt, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 29/30 martie 2015, a pătruns prin efracție într-un magazin, de unde a sustras bunuri în valoare de 23.000 euro”, precizează Poliția Galați.

Ce doi urmăriți internațional se află acum în arestul Poliției Județene. Se așteaptă ca magistrații Curții de Apel Galați să confirme legalitatea mandatelor de arestare internaționale. Apoi, vor începe formalitățile de extrădare a celor suspecți, în Austria și Germania.


Distribuie articolul

You May Also Like