UPDATE: Record feminin de alcoolemie  

Distribuie articolul

UPDATE: Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a decis ca profesoara turmentată să fie plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Potrivit buletinului de analiză de la Medicina Legală, femeia avea o alcoolemie de 2,5 la mie în sânge.

——————

O șoferiță din Galați i-a uimit pe polițiștii rutieri când a suflat în etilotest. Femeia a prezentat o alcoolemie de 1,32 mg/l în aerul expirat. A fost dusă la spital, pentru prelevarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei exacte. Șoferița ar fi trecut, probabil, neobservată dacă nu s-ar fi răsturnat cu mașina în sensul giratoriu de la intrarea în Galați dinspre Brăila.

”Este vorba despre o femeie de 40 de ani din Galați care se deplasa pe bulevardul Dunărea și în intersecția cu Calea Galați a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Femeia nu a fost rănită dar la verificarea făcută cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,32mg/l în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital pentru prelevarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei”, a precizat comisarul Gabriela Costin de la IPJ Galați.

Medicii susțin că un astfel de nivel al alcoolemiei la o femeie poate induce coma alcoolică. A fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Nu este exclus ca șoferița să fie reținută.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like