Atitudine de bulibașă. Liviu Dragnea a anunțat că membrii PSD cercetați penal pot intra în Guvern!

Distribuie articolul

Și-au dat arama pe față și ne-au dat-o de cap. Penalii din PSD se pregătesc să intre în Guvern. De fapt, unii au fost și înainte dar acum se pregătesc să intre pe ușa din față. Liderii partidului de guvernământ au decis să se șteargă la fund cu criteriile de integritate și au anunțat prin vocea președintelui Liviu Dragnea, el însuși condamnat penal și cercetat în alte dosare, că penalii au voie la pâine și cuțit. Adică, indivizii acuzați de toate faptele de corupție care există pe pământ și despre care procurorii au scris volume de infracțiuni vor ajunge în fruntea statului.

Declarația a fost făcută, de Liviu Dragnea, aseară (luni, 22 ianuarie), la finalul ședinței Comitetului Executiv PSD. Liderul partidului de guvernământ a fost întrebat de ziariști dacă membrii PSD cercetați penal pot intra în Guvernul Viorica Dăncilă.

„ Da….Am hotărât să ne facem noi Guvernul și nu alte instituții”.

Tupeu de borfaș!

În ce lume strâmbă trăim. Politicienii din țări civilizate demisionează pentru că s-au plimbat cu taxi-ul pe bani publici, ai noștri sunt condamnați/cercetați penal dar se bulucesc în Guvern. Să ne mai mire că derbedeii din Parlament cârpesc legile justiției după chipul și asemănarea lor? Ei măcar au un fel de justificare. Au fost votați de poporul amator de găleți de plastic și de pungi de făină.


Distribuie articolul

You May Also Like