UPDATE: Accident aviatic în județul Galați. Un avion a aterizat forțat la Băleni și a lovit remorca unui camion

Distribuie articolul

UPDATE:

Potrivit ISU Galați avionul a încercat să aterizeze pe un drum din zonă și a lovit remorca unui tractor. Nu au existat victime în tractor, dar combustibilul aflat în avion s-a aprins și a incendiat un lan de grâu din vecinătate. „În momentul aterizării forțate, aeronava a lovit ușor remorca unui camion care se deplasa pe câmp. In urma impactului, s-a inițiat un incendiu la un lan de grâu din apropiere”, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

—————————-

Un accident aviatic a avut loc miercuri în județul Galați. Un avion ușor a aterizat forțat pe un teren agricol situat între Băleni și Cudalbi. Ulterior, aeronava a luat foc. La bordul avionului se aflau două persoane, care au iesit singure din interior. Din informațiile furnizate in apelul la numarul 112, acestea nu prezinta rani grave. La fata locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj medical SAJ. De asemenea, a fost alertat elicopterul SMURD.

„Un accident aviatic a avut loc imediat după ora 14.00. Un avion a aterizat forțat pe un câmp între Băleni și Cudalbi și a luat foc. Comandantul și mecanicul au reușit să iasă, aveau răni dar sunt conștienți. sunt transportați la Spitalul de Urgență din Galați cu un elicopter SMURD și cu o ambulanță SAJ”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie care va fi întocmită în acest scop.


Distribuie articolul

You May Also Like