Unul dintre șefii Poliției Locale Galați a luat bătaie deoarece a atenționat o femeie că nu a parcat regulamentar

Distribuie articolul

Dănuț Bogdan, șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Locale Galați a fost bătut de trei indivizi deoarece i-a cerut unei șoferițe să nu parcheze în loc nepermis. Totul s-a întâmplat miercuri seara. Polițistul care se afla în timpul liber a văzut o mașină parcată neregulamentar în zona Neacșu. Deoarece femeia de la volan a refuzat să mute autoturismul, șeful polițiștilor rutieri de la Poliția Locală a încercat să sune la dispecerat. Aproape imediat a fost atacat de trei indivizi.

„S-a întâmplat miercuri, la ora 19.00. Polițistul a văzut o mașină parcată neregulamentar iar în interior, la volan, se afla o femeie. I-a spus femeii din mașină că va informa Poliția deoarece el nu se afla în timpul serviciului. Pentru că femeia a refuzat să plece, polițistul a mers în mașina sa și a sunat la dispecerat pentru verificări. Peste puțin timp, el a fost atacat de trei indivizi. A fost lovit cu pumnii pe geam iar unul dintre atacatori a intrat în mașină și l-a bătut. De asemenea, telefonul de serviciu i-a fost spart cu intenție de agresori. După ce agresorii au plecat, polițistul a sunat la 112”, a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției locale Galați.

Polițistul a fost luat de o ambulanță și transportat la spital. Acum el se află internat la secția ORL a Spitalului Clinic de Urgență Sf.Apostol Andrei, având traumatism cranio-facial. Cazul a fost preluat de Poliția Națională în vederea continuării cercetărilor.

„Miercuri, la ora 19.40, polițiștii Secției 3 au fost informați despre o agresiune. În prezent, ei fac cercetări pentru lovire și alte violențe”, a explicat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

La Galați se înmulțesc cazurile de agresiune asupra polițiștilor. În doar două săptămâni trei polițiști au fost agresați de indivizi certați cu legea. Pe 29 octombrie un agent a fost lovit de o mașină în momentul în care șoferul a încercat să se sustragă controlului de documente. Apoi, pe 4 noiembrie, doi polițiști au fost înjurați, bruscați, loviți cu pumnii și le-au fost rupte uniformele de un individ recalcitrant.


Distribuie articolul

You May Also Like