Unele școli se închid, altele se redeschid!

Distribuie articolul

La nivelul județului Galați, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 13.10.2020, următoarele măsuri pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS COV 2:
Se suspendă, până la data de 20.10.2020, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor claselor a VII-a, a VIII-a, a XI-a D și a XII-a C din cadrul unității de învățământ COLEGIUL NATIONAL „CALISTRAT HOGAS” municipiul Tecuci.

Se suspendă, până la data de 15.10.2020, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasele a IX-a A, a IX-a C, a X-a D, a XI-a D, a XII-a C și a XII-a – profesională din cadrul unității de învățământ Liceul Tehnologic „Paul Dimo”, municipiul Galați.

Se suspendă, până la data de 22.10.2020, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din toate clasele unității de învățământ Scoala Gimnaziala „Alexandru Moruzi” și Scoala Gimnaziala Nr. 1, comuna Pechea. Se suspendă, până la data de 26.10.2020, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasa a II-a B din cadrul unității de învățământ Scoala Gimnaziala Nr. 1 comuna Matca.

Se aprobă, începând cu data de 14.10.2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare din clasele a IX-a A, a IX-a B, a IX-a D – profesională, a X-a A, a X-a B, a XI-a A, a XII-a B din cadrul unității de învăţământ Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” municipiul Tecuci.

Se aprobă, începând cu data de 14.10.2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare din clasa pregătitoare C din cadrul unității de învăţământ Școala Gimznazială „Dan Barbilian”, municipiul Tecuci.
Se aprobă, începând cu data de 15.10.2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasele a XI-a A – economic (1 grupă), a XI-a – analiză produse alimentare (1 grupă) și a XII-a – industrie alimentară din cadrul unității de învăţământ Colegiul National de Agricultura si Economie, municipiul Tecuci.

Se aprobă, începând cu data de 14.10.2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru grupa mijlocie din cadrul unității de învăţământ Gradinita cu Program Prelungit „Croitorasul cel Viteaz”, municipiul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like