SPORT/ Georgian Păun, transfer nou la Oțelul!

Distribuie articolul

Conducerea managerială a clubului Oțelul Galați ne-a declarat că a ajuns la un acord contractual cu Georgian Păun, jucător cu o experiență vastă la nivelul primelor două ligi din fotbalul românesc.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon, acesta parafând înțelegerea cu Oțelul din postura de jucător liber, ultima echipă la care a evoluat fiind CSM Medgidia.


Acesta poate evolua pe orice post din spatele atacanților, atât pe cele două benzi, cât și din postura de mijlocaș ofensiv. Mijlocaș în spatele vârfului, Păun a mai fost pregătit de antrenorul Petre Grigoraș, în urmă cu doi ani la Farul Constanța, în divizia secundă.


Georgian Păun este născut pe 24 octombrie 1985 la Ploiești și a început cariera de fotbalist la Astra, debutând în prima ligă în 2002.

De-a lungul carierei sale, a mai îmbrăcat tricoul unor echipe precum Dinamo București, Politehnica Iași, CSKA Sofia sau FC Brașov, Metalul Reșița, Turris Turnu Măgurele, Petrolul Ploiești și Farul Constanța, având la activ numeroase prezențe în primele două eșaloane fotbalistice ale României.


Distribuie articolul

You May Also Like