EDITORIAL/ ONG de luat apă-n gură!

Distribuie articolul

Credeam că numai la socialiști, ăștia de fac o sumă de ani o iau razna de-a binelea. Aiurea, au si liberalii zgubiliticii lor. Ei sunt ăia de vor să pară aristocrați dar sfârșesc în a fi decât niște mahalagioaice frustrate la închiderea ediției.
Patru corifei ai liberalismului îndepărtat și-au luat tricourile galbene pe de-asupra sacoului și ne-au anunțat cu fast precambrian că au pus de-un ONG. Mișto. Și? Mai departe?


Care ONG vrea să discute despre problemele orașului. Cohorte de liberali nemulțumiți de actuala conducere a PNL vor adera la oengheu. Pe bune? Și cum vreți să rezolvați voi problemele? Ale orașului sau ale PNL că n-am prea înțeles. Ca la galerie?


Doctorul Ichim, cel mai guraliv dintre sanitarii pricepuți, activ pe rețelele de socializare cât să-i crească mintenaș cota de re-branding.
Pe Pârlog îl înțeleg. După ce a avut interzis la a face politică pe motiv de Prefectură, acum că s-a liberat, n-are unde, n-are cu cine, n-are cu ce. Lipsește jucăria. Nasol.


Pe Sandu Traian oricum nu l-a interesat niciodată politica. A făcut ăsta politică cât a jucat Iliescu flori, fete sau băieți.
La nea’ Capră, ceva îmi dă cu virgulă. I-am spus-o și personal că se află într-o eroare și a ales să mă șteargă din lista FB. Fie primit! #etena! Chiar si-așa, n-are ce căuta acolo. E din alt film!


Dar ce vor în fapt făcătorii de oengheu? Etica politică. Adică, băi liberalilor actuali, noi ăștia, foștii liberali, nu vrem sinecuri de partid, nu avem vreo problemă cu lupta dintre generații dar suntem nemulțumiți de rezultatele la alegeri. Și ca să nu fim bănuiți că tataia Dobre ne ține de șase și că de fapt el ne-a băgat la înaintare, ne delimităm și de el. Cine naiba e Dobre ăsta să ne spună el ce să facem. E și el vinovat pentru ce s-a întâmplat la PNL!


Băbăieți, voi aveți toate prerogativele să călcați pe urmele lui Durbacă. Numai arhimandritul conservator are gușa plină de erecții politice. Pe lângă faptul că sunteți nevorbiți, neascultați vreți să păreți și fătălai.


Hai să vă aduc aminte de ceva ce sigur nu vreți. Cine a obținut cel mai nașpa rezultat pentru PNL pe iste meleaguri? Uitați-vă în oglindă de mânuță cu tataia Dobre și dați-o pe gargară cu ceai de coada boului.
Cum vă spuneam. Suficient. Politica nu-i pentru cercetașii prespălați în apă chioară…


Distribuie articolul

You May Also Like