Un Șendreni modern și unit, cu Gheorghe Ștefănache

Distribuie articolul

Dragi locuitori ai comunei Șendreni,

Anul acesta este crucial pentru viitorul comunei noastre. Alături de colegii mei din Forța Dreptei, vă invit să veniți la vot pe 9 iunie pentru a contribui activ la transformarea comunei noastre.

Participarea la vot nu este doar o obligație civică, ci și o oportunitate de a influența pozitiv destinul comunității noastre. Dacă vă doriți mai mult decât o simplă îmbunătățire a infrastructurii, aveți acum șansa de a alege o echipă cu viziune și competență, dedicată dezvoltării durabile a comunei.

De ce să votați? Fiecare vot poate face diferența între stagnare și progres. Șendreni are nevoie de o schimbare reală, iar aceasta poate veni doar prin implicarea dumneavoastră.

Comuna Șendreni merită mai mult decât o simplă reabilitare. Este timpul să ne concentrăm și pe alte aspecte esențiale ale vieții locale: modernizarea educației, îmbunătățirea serviciilor de sănătate, crearea de spații verzi și parcuri, și dezvoltarea economică sustenabilă care să asigure un trai decent și perspective clare pentru viitor.

Vrem să transformăm Șendreni într-o comună europeană, cu o economie puternică și diversificată. Ne propunem să creăm un mediu propice pentru investiții și antreprenoriat, să susținem afacerile locale și să atragem proiecte care să genereze locuri de muncă bine plătite.

Prin votul dumneavoastră, putem construi un Șendreni în care tinerii să-și dorească să rămână, să-și clădească viitorul aici, și nu să plece în căutarea unor oportunități mai bune în alte locuri. Vom sprijini inovația și accesul la finanțare pentru micii întreprinzători, astfel încât comunitatea noastră să prospere.

Este esențial să profităm de această șansă de dezvoltare oferită de contextul regional, național și european. Avem nevoie de o schimbare majoră de viziune și atitudine la nivelul conducerii comunei.

Pe 9 iunie, votați pentru un Șendreni modern, respectuos față de cetățeni și dedicat bunăstării comune. Votăm pentru un altfel de Șendreni. Votăm pentru o comunitate unită și prosperă!

Pe 9 iunie, veniți la vot și arătați că și pentru voi, Șendreni contează!

Cu respect și încredere, Gheorghe Ștefănache,

candidat la Primăria Șendreni, Alianța Dreapta Unită.

 

Comandat de Forța Dreptei, Filiala Jud. Galați.

Realizat de SC Tornada Lighting SRL.

Publicat de Express de Dunăre.

Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like