Un nou sens unic apare pe o stradă importantă din orașul Galați

Distribuie articolul

Comisia municipală pentru Siguranța Circulației Rutiere va introduce un nou sens unic pe o stradă foarte importantă. Este vorba despre strada Bălcescu, sectorul cuprins între străzile Basarabiei și Gării. Începând de luni, 25 iunie, șoferii care circulă pe strada Gării nu vor mai avea dreptul să facă la dreapta sau la stânga pe strada Bălcescu, în funcție de punctul în care se află, pentru a ajunge pe strada Basarabiei. În sens opus, însă, șoferii vor putea merge pe strada Bălcescu, din Basarabiei până în Centru.

„Începând cu data de 25 iunie 2018 pe strada Nicolae Bălcescu, tronsonul cuprins între strada Basarabiei și strada Gării se va implementa sens unic (pe direcția de mers dinspre strada Basarabiei către strada Gării). Măsura face parte din planul de management al traficului stabilit de Comisia municipală pentru Siguranța Circulației Rutiere”, au anunțat reprezentanții Primăriei Galați.

Alte două sensuri unice au apărut zilele trecute pe străzile din orașul Galați. Noile reguli de circulație au fost instituite pe străzile Anul Revoluției 1848 și Morilor. Celelalte 23 de sensuri unice din sectorul cuprins între Domnească-Traian-Basarabiei-Prundului, pentru care Primăria a montat semne pe stâlpi, mai au de așteptat.  Reprezentanții municipalității le-au suspendat cel puțin trei luni, până când se termină lucrarea de pe strada Basarabiei.


Distribuie articolul

You May Also Like